Sakura's Diary
Love Me Like You Do Lyrics!  
Giveaway Berlangsung!  
Pandora Murah! 
Mr. Nuffnang

Reader(s)




 Silent Reader(s)

Refresh Owner Tutobies Contact Me

Chit Chat





Follower




Joined Giveaway


My Bloglist



Age of My Blog !

Daisypath Anniversary tickers
Thanks

Template by Azzahra
Codes by Nurul Atiqah
Edited by Sakura


Segmen : Kucing Saya Hebat

Hai guys! Maaf Sakura jarang Update blog, sebab Sakura busy dengan school 😭PT3 😱Tapi kalau ada peluang Sakura update la.. Okay Sakura malas nak cakap banyak, straight to the point, tengok tajuk pun dah tahu kan? Kepada yang minat sangat kucing terutama macam Sakura ini jom meriahkan segmen ini.. Best sangat- sangat! Hadiah pun tip top, Sakura mahu sangat hadiah Seekor Pusheen Oleh Khaty Aiman tu ~ 

Ini dia banner segmen ini, comel kucing superman ini.. hihi >o<
Ini namanye Jebat ~ 
Ini pula Mastura, panggil Mas jerr..

Terpulang pada juri mahu pilih yang mana, sebab dua ekor kucing ini jelez kalau post seekor je..haha, seperti yang ditetapkan..

JEBAT - 
Kucing saya hebat kerana dia suka selfie apabila ada sahaja kamera di hadapan dia terus mengangkat mukanya ke arah kamera :3

MASTURA -
Kucing saya hebat kerana dia suka sangat main my Iphone sehingga screen tercalar teruk ( tinted ) and she also have 3 cute child same as her colour.. ^_^

* Sesiapa yang mahu join segmen ini boleh tekan banner je terus bawa awak terbang ke segmen ini..

Good Luck and wish me can get that cute little pusheen >.<